Case: VilpasVikings.fi

16.10.2016 22:13

Umbraco kotisivuprojektit lokakuu 2016 jumppahullukoodaa case

Jumppahullu sai elokuun loppupuolella "haasteen", luoda uudet sivut Vilpas Vikingsseille. Sivusto on ollut useamman vuoden ajan jo Jumppahullulla, mutta tähän asti käyttänyt julkaisujärjestelmänä vähän vanhaksi jäänyttä Julkkaria. Vaikkakin Julkkariin tehtiin paljon muutoksia Vikingssien sivuille tuolloin monen monta vuotta sitten, sivuston käyttö on kasvanut niin paljon, että Julkkarin julkaisutapa ei enää pysynyt kasvavien sivujen mukana.

Projekti aloitettiin vauhdilla, ja Umbraco pistettiin aluille varsin nopeasti. Viikon työskentelyn jälkeen sivuista oli ensimmäinen versio tulilla, ja sinne saatiin tuotua sisältöä. Järjestelmää laajennettiin muutamalla toiminnallisuudella: Sosiaalisen median materiaalien tuonnit uutisvirtaan, pelaajakorttien listaukset yms. Muuten mentiin aika perussetillä. Umbracon mahtava laajennettavuus pääsi näyttämään kyntensä projektin aikana.

Sivut on nyt julkaistu yleisölle, viitisen viikkoa tilauksesta, joka on vallan hyvä aika ottaen huomioon, että pääsin tekemään järjestelmää muutamia tunteja päivässä. Nyt pistetään järjestelmä kunnon käyttöön. Lounean palvelin pääsee myös kunnolla koekäyttöön. VilpasVikings.fi -saitti on nyt viides Umbracolla toteutettu sivustoni. Tästä se lähtee! Sivuston julkaisusta on nyt aikaa melkein pari viikkoa, ja kaikki näyttäisi suurin piirtein toimivan todella mukavasti. Suorituskyky riittää ja sosiaalisen median syötteet nousevat mukavasti uutislistoille.

All in all, jatkossa käytän pääasiassa Umbracoa uusien verkkosivujen luomiseen. Muutama projekti tälläkin hetkellä työn alla!

Kuulemisiin!

Kirjaudu sisään