Sateenkaarikansaa moikkaamassa

02.07.2017 14:56

heinäkuu 2017 pride sateenkaarikansa pinkkiyrittäjä yrittäjä

Huhtikuusta on edetty jo pitkälle. Huhtikuussa tein elämäni parhaan päätöksen ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Varmaan arvata saattaa että en ole hetkeäkään tätä päätöstä katunut. Näin kolmen kuukauden yrittäjyyden kunniaksi lähdettiin Helsinkiin katsomaan mitä sateenkaarikansalle kuuluu!

Hyväähän tänne! Ei siinä mitään! Matkalla vaan tajusin että en ollutkaan vaihtanut omaan logooni fb:ssä ollenkaan sateenkaaren kuvaa. Asia piti saada korjattua asap, ja homma hoitui nätisti puhelimeen asennetun photoshopin kanssa. Ei se mikään nätti kuvamuokkaus ollut, mutta ajoi tämän viikon asiaansa ihan varmasti!

Muutamat viime kuukaudet ovat menneet todella kovalla vauhdilla, ja paljon kaikkea uutta, kivaa, näppärää, on tullut tehtyä! Uusia projekteja on luvassa heinäkuulle aika moisesti, ja kiirettä varmasti tulee pitämään!

Edelleen mukavasti jumppiakin, toki niitä ihan reilusti vähemmän. Huomaa koko ajan enemmän ja enemmän, että vanhaksihan sitä alkaa tässä tulemaan. Kroppa ei palaudu samalla tavalla kuin aikaisemmin, ja ikävä kyllä se alkaa tuntumaan ainakin kun vetää Zumba -tunteja. Polvissa tuntuu aika ikävällä tavalla. Katsotaan miten tässä kroppa jaksaa sitä painella.

Jumppahullu toivottaa vielä kaikille mukavaa, ja tasavertaista prideä, mahtavaa loppuvuotta. Kuullaan, nähdään!

Kirjaudu sisään