Zombiewalk ja paljon muuta

09.10.2017 17:56

zombiewalk kauppakeskusplaza 2017 lokakuu yrittäjä koodihullu jumppahullu

Vaikka välillä tämä yrittäjä saattaa ehkä näyttää zombielta, ei kyse kuitenkaan ole tällä kertaa sellaisesta. Nimittäin sain ilon ja kunnian olla tänä vuonna Kauppakeskus Plazan Zombiewalkin vetäjä. Kuulostaa todella kivalta, ja se varmasti tulee sitä olemaan.

Tänään pääsin aamulla kokeilemaan vähän maskeja, ja valokuvattavaksi asian tiimoilta, ja tässä löytyykin jo muutamia kuvia itse kuvaussessiosta. Todella hienoa! On oikein mukava päästä osaksi tällaista, vähän erilaista aluevaltausta. Olen juontanut muutamana vuonna Salon Seiskan, ja haluaisinkin ihan ehdottomasti vielä lisää vastaavanlaisia keikkoja, joten Zombiewalk -tapahtuma vaikutti ihan ehdottomasti oikealta suunnalta.

Kiitos Minnalle valokuvien ottamisesta ja Hannalle maskeista tänään!

Huhtikuusta tähän päivään on tapahtunut paljon! Niin hyvää kuin huonoa. Pitkiä päiviä, lyhyitä viikkoja, kaikkea siltä väliltä. Mulla on takataskussa sellainen määrä taikapölyä, että jos tässä ei kohta ala tapahtumaan, niin olen vallan hämmentynyt! Ihan törkeän hienoja uusia yhteistyökumppaneita on tässä tulossansa, ja yhteistyökuvioita muutenkin uudelleen nousevassa Salossa. 

Mennään tällä positiivisella nuotilla eteenpäin, nähdään tunneilla ja vähän joka puolella!

Kirjaudu sisään