Treeniohjelma ja muuta

11.01.2018 13:02

jumppahullu showup treeniohjelma ohjaajapankki

Tammikuun alku on ollut aikamoista myllerrystä. Noin henkisesti ja fyysisesti. Nyt kun alkoi taas vähän erilainen kattaus tunteja, kroppakin antaa vähän eri tavalla takaisin päin. En muista koska olisin viimeksi ollut näin kroppa kipeänä, kuin nyt. Tosin enpä muista myöskään sitä, että koska on viimeksi ollut näin paljon taukoa.

Eikä nyttenkään puhuta kuin viikon tauosta, mutta se on sen verran sopivasti, että varmasti tuntuu. Jatkossa jumppia on siis 2 tiistaina, Hanhiksessa, 2 keskiviikkona KuntoPeimarissa ja helmikuusta lähtien 2 tuntia Kaivolassa. Ja tietysti torstain ja sunnuntain pihakuulat, jotka jatkuvat nykyisellään!

Yrittämisen uusi vuosi

Yrittämisessä mennään nyt vuodella numero kaksi. Toki eihän tässä vielä olla täysiaikaisesti yritettykkään kokonaista vuotta, mutta muutaman kuukauden päästä ollaan. Edelleenkään en kadu hetkeäkään että lähdin tälle tielle, mutta näin tammikuun alussa on ollut sellainen pienenmuotoinen ahdistus päällä - normaalia, uskoisin. Että riittääkö niitä töitä. Tai että saanko niitä hommia mitkä ovat kannattavia, kun pitäisi samassa kehittää omia tuotteita, jotta niistä joskus saisi itselleen sitä tuloa.

Oma tuoteportfolio on todella laaja. Nyt kun Show Up on 95% minun yritys, olen erittäin ylpeänä kehittämässä sitä eteenpäin. Eikä pelkästään nykyistä tuotetta, vaan samalla tuomassa sinne paljon uusia ominaisuuksia. Info- ja mainosnäyttöjen ohelle siis muutamia käyttöä helpottavia tuotteita, kuten kokoustilanäyttöjä, varausnäyttöjä sekä kaikenlaista mitä voi näpeltää.

Näiden ohella edelleen Ohjaajapankki, Pinkit sivut sekä nettisivupalvelut jatkavat olemistaan. Mutta, uusimpana, ja samalla vanhana tuotteena kehittyy nyt Treeniohjelma, johon sain vihdoin sellaisen sykäyksen kehittää asiaa eteenpäin. Tästä tietysti kiitos ihanalle kollegalle Maria Härmälle. Nyt sain vihdoin syyn kehittää omaa sovellusta eteenpäin, kun olen aikaisemmin antanut sen vaan olla.

Treeniohjelma on käytössä nyt Marian Makkiassa, ja se tulee käyttöön myös yhdelle toiselle asiakkaalle samalla kun tehdään sivustouudistus. Tarkoitus on jatkossakin kehittää tuota palvelua vastaamaan pienen yrittäjän tarpeisiin ryhmien vetämisessä sekä erilaisissa kursseissa.

On erittäin ihana huomata..

..miten paljon niitä voimavaroja, intoa, inspiraatiota, motivaatiota, noh, kaikkea tällaista tulee, kun saa tehdä jotain omaa, erilaista. Ja samalla kehittyy itse tämän kaiken kanssa. Toki näkyy ulospäin sillä, että olisi aina hirvittävä kiire. Ongelma tässä nörttiydessä on kuitenkin jollain tasolla ne sosiaaliset taidot. Tai lähinnä huomaan että välillä haluan vaan olla omassa rauhassa ja koodata.

Ryhmäliikunta tuo edelleen hyvää tasapainoa sille.

Mutta nyt takaisin töihin. 

xoxo.

Kirjaudu sisään