Kinkkutreenit 2018

Kinkkutreenit Kaivolassa perjantaina 28.12.

Vuosi 2018 alkaa olemaan lopussaan, ja Jumppahullu haluaa viettää kunnon kauden päättäjäiset Kaivolassa. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä sulattelemaan kinkkuja ja valmistautumaan vuoden vaihteeseen. Tule kokeilemaan Bungee! -tuntia ja hikoilemaan hyvällä fiiliksellä Kaivolan Urheilutalolle osoitteeseen Kaivolantie 14, 25360 Pertteli.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Kutsu kaverisikin mukaan. Huomaathan, että Facebook -ilmoittautuminen ei vastaa alla olevia ilmoittautumisia, ja sinun tulee ilmoittautua jokaiseen treeniin erikseen!


18.00 Bungee! 45min

Bungee! on tehokas parityönä tehtävä treeni. Circuit -tyyppiset harjoitteet vuorotellen erittäin venyvän köyden avulla antaa mahdollisuuden haastaa itsensä monellakin eri tavalla. Tule kokeilemaan tätä hulvattoman hauskaa treenimuotoa kinkunsulatuksen merkeissä. 7 EUR / 12 EUR kaikki.

18.45 Perusjumppa 45min

Sitä ihan ihteään, eli perusjumppaa on myös luvassa. Tehdään muutama helpohko askelsarja, ja sen jälkeen keskitytään treenaamaan kinttuja, keskivartaloa ja naurulihaksia. Oma patja mukaan. 7 EUR / 12 EUR kaikki.

19.30 Kehonhuolto 30min

Illan päätteeksi rentoudutaan kehonhuollon avulla. Viritetään keho ja mieli vuodelle 2019. Oma patja mukaan. 7 EUR / 12 EUR kaikki.

Maksaminen

Maksaminen paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit käyttää myös Jumppahullun saldokorttia.

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kinkkutreeniin on jo päättynyt! Kuitenkin muutamia paikkoja on vielä jäljellä. Kannattaa kysellä whatsappilla Samulilta 0445002083 tai sähköpostilla.

Tule
testaamaan
Neurosonic

Neurosonic

Mukana Kinkkutreeneillä on Neurosonic -patja. Pääset kokeilemaan 10-25 minuutin hoitoja paikan päällä. 10-12 minuutin hoidot 10 EUR (alv 24%), 20-25 minuutin hoidot 20 EUR (alv 24%). Kysy toki lisää.

Neurosonic rentouttaa ja palauttaa

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Teknologiamme auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin. Lue lisää »

Kirjaudu sisään