Koodihullu

Jumppahullu = Koodihullu

Jumppahullun aputoiminimi, Koodihullu, antaa vähän paremman kuvan siitä kaikesta, mitä itseasiassa Jumppahullu onkaan. Tutustu Koodihullun palveluihin ja tuotteisiin Koodihullun omilta nettisivuilta.

Avaa koodihullu.fi

 

Ohjelmistosuunnittelu

Jumppahullu on paljon muutakin kuin liikuntaa. 15 vuoden kokemuksella nettisivujen, sekä työpöytä- että mobiilisovellusten suunnittelussa ja toteutuksessa auttaa pääsemään eteenpäin. Jumppahullu toimii sekä itsenäisenä yhden miehen tehotiiminä, että tarvittaessa usean ihmisen tiimissä mukana. Ohjelmistosuunnittelussa HTML5, CSS3, JavaScript, C# sekä MVC ovat erittäin tuttuja käsitteitä. Käytettävyys ja käyttöliittymäsuunnittelu on lähellä sydäntä!

Oletko aloittamassa ohjelmistoprojektin? Haluatko konsultointia asian suhteen? Voit varata saman tien ajan kalenterista, soittaa tai laittaa sähköpostia. Joskus joku on sanonut, että olen ehkä nopein sähköpostiin vastaaja ikinä!

Avaa varauskalenteri

PILVI

PILVI by Jumppahullu

PILVI on Jumppahullun asiakasextra, josta löytyy asiakkuuteesi liittyvät palvelut, projektit, sopimukset sekä laskut. Pilvi on kehittyvä palvelu, ja sinne on tulossa jatkossa kaikki muutkin asiakkuuteesi liittyvät asiat!

Pilven taustajärjestelmät pitävät huolen sopimuksien tilanteista, joten olet aina kartalla jos omassa palvelussa on ns. tilanne päällä!

Voit kirjautua pilveen tästä!

C#, MVC, Xamarin, Javascript, AngularJS, KnockoutJS

Monipuolista osaamista ja ketterää koodaamista

Vaikka Jumppahullu on yhden miehen tiimi, siitä löytyy potkua niin pieneen kuin isompaankin projektiin. Microsoftin teknologiat, Javascript, HTML5, mobiilisovellukset sekä ohjelmistojen käyttöliittymät taittuvat tässä fullstack-tehopakkauksessa.

Kysy rohkeasti lisää!

Pientä tai suurta projektia

Tuntitaksa projekteissa

Projekteissa tuntitaksa on 85 EUR (alv 0%), ja projektit laskutetaan alkavan puolen tunnin perusteella. Minimilaskutus 30 minuuttia. Pidempiaikaisissa projekteissa on mahdollista neuvotella kiinteä projektin hinta.

Jumppahullun osaamisalue on erittäin laaja, ja kannattaakin ottaa yhteyttä projektin kuin projektin kanssa. Ohjelmistosuunnittelun ohella myös graafiset työt ovat toteutettavissa!

Myös palvelinosaamista

Koska tehotiimi S. Lindgren on toiminut päivätöiden ohella yrittäjänä jo hyvinkin pitkään, on vuosien aikana tarttunut takataskuun myös palvelinosaamista. IIS, Microsoft Windows Server sekä MSSQL -serverit ja niiden ylläpito on lähes pala kakkua.

Jumppahullun omat palvelimet pyörivät Lounean palvelinsalissa Salossa.

Umbraco

Umbraco julkaisujärjestelmänä

Jumppahullun omat nettisivut on toteutettu Umbraco -julkaisujärjestelmän avulla. Se on avoimen lähdekoodin C# julkaisujärjestelmä, joka on todella skaalautuva. Jumppahullu opiskelee sen käyttöä eri asioiden yhteydessä, ja jatkossa kaikki uudet sivustoprojektit toteutetaan sen avulla.

Lue lisää!

Valtavaa näkyvyyttä Salossa

Jumboscreen Salo

Haluatko näkyä Suomen suurimmalla Jumbonäytöllä? Jumppahullu ylläpitää Astrum Keskuksen Jumbonäyttöä Salon kattojen yllä! Mainostaminen Jumbolla on joustavaa ja yksinkertaista. Astrum-keskusten tapahtumien yhteydessä voit lisätä mainoksen tapahtuman keston ajaksi, muuten kampanja voi kestää aina viikosta vuosiin! Kysy lisää hinnoista!

Kirjaudu sisään