Umbraco -julkaisujärjestelmä

Umbraco

Jumppahullu kouluttautuu Umbracon saloihin jatkuvasti, ja kokemusta Umbracolla pyörivistä verkkosivuista alkaa kertymään jo ihan reilusti. Umbraco tulee olemaan jatkossa se järjetelmä, jolla Jumppahullun verkkosivustot pyörivät.

Monipuolinen ja muovautuva

Umbraco mahdollistaa todella monipuolista ja muovautuvaa sivustoa. Erilaisten sisältötyyppien kanssa on mahdollista luoda juuri yrityksesi käyttöön soveltuva sivusto.

Helppokäyttöinen hallinta

Hallinta on helppokäyttöinen, ja sivustoa voi ylläpitää joka paikassa missä on internet-yhteys. Jopa mobiililaitteella.

Halutessasi saat Jumppahullulta myös koulutusta kotisivujen ylläpitämiseen!

Hinnat

Suunnittelu ja toteutus

Umbraco -sivuston perustaminen sekä kotisivujen suunnittelu ja toteutus tehdään omana projektinaan. Projektille voidaan laskea kiinteä hinta tai se voidaan toteuttaa tuntilaskutuksella. Sivuston kuukausimaksut lähtevät rullaamaan sivuston julkaisun jälkeen. Kuukausimaksut laskutetaan 3 kk erissä jos ei toisin sovita.

Kotisivuprojektiin kuuluu aina lyhyt koulutus Umbracon Backofficen käyttöön. Isommassa koulutustarpeessa sovitaan koulutuspaketti.

Tuntitaksa 75,00 EUR / tunti


Kuukausimaksut

Umbraco -sivustoa suositellaan asennettavaksi Jumppahullun tai Show Upin omalle palvelimelle. Tämä mahdollistaa mm. päivityksien asentamisen huomattavasti jouhevammin.

Kuukausimaksu sisältää Umbraco -sivuston eheydestä huolehtimisen sekä päivityksien asentamisen kuukausittain. Se sisältää myös tarvittavan kotisivutilan. Kotisivutilan ja liikennöinnin perusteella sivuston kuukausimaksu on kolmessa eri tasossa.

Umbraco XS 9,90 EUR / kk
Umbraco SM 14,90 EUR / kk
Umbraco MD 19,90 EUR / kk
Umbraco XL 24,90 EUR / kk
Umbraco XXL Pyydä tarjous

Jos sivustosi tullaan sijoittamaan omalle palvelimelle tai se vie valtavan määrän dataa, pyydä tarjous Umbraco XXL -paketista!

Sähköpostit?

Jumppahullu ei tarjoa sähköpostipalveluita, mutta yhteistyökumppaneiden avulla myös sähköpostit onnistuvat. Huomaathan, että sähköpostipalvelun toimittaa ulkopuolinen yritys, joten laskutus hoituu suoraa sen yrityksen kautta. Suosittelemme sähköpostia varten Sigmaticin sähköpostipalvelua tai vähän järeämpään käyttöön Microsoftin Office 365 -palvelua.

Hinnat ovat alv 0%.

Saumatonta yhteistyötä

Digital Signage -infonäytöt ovat kauden kuumin juttu

Jumppahullun Umbraco -sivustot toimivat tarvittaessa saumattomasti Show Up Oy:n digital signage -ratkaisuiden kanssa. Umbracon tiedotteet siirtyvät automaattisesti näyttöihin tiedotteiksi. Kysy halutessasi lisää!

Kirjaudu sisään