Maksaminen & hinnat

Yleistä

Tilisiirto ja tunnilla maksaminen

Voit maksaa 1x, 5x tai 10x korttisi tilisiirrolla tai tunnin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla (iZettle). Jos maksat tilisiirrolla, korttisi ladataan kun tilisiirto näkyy tilillä tai jos tuot kuitin mukanasi tunnille (toki sen voi myös laittaa sähköpostilla).

Huomaattehan, vuoden 2019 alusta lähtien Jumppahullu on ollut arvonlisäveroton, joten hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Pankkitili vaihtuu, kesäkuusta 2019 lähtien voimassa taas S-Pankin tili.

Voit maksaa Jumppahullun omilla tunneilla käynnit 10x, 5x tai kertamaksulla! Käyntejä voit ostaa ennakkoon maksamalla kortin tilille (FI78 3939 0052 4106 36, SBANFIHH, käyttäen viitenumeroa 246) tai tunneilta käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä liikuntaseteleillä.

Jos maksat tilisiirrolla, kirjoita viestikenttään oma nimesi sekä jumppakortin tyyppi. Ota myös kuitti mukaasi tunnille tai lähetä se sähköpostitse. Muistathan rekisteröityä sivuston käyttäjäksi!

Hinnat

Kymmenen ja viiden kerran kortit ladataan Jumppahullun saldokortille.

Jumppakortit

Tällä hetkellä Jumppahullu tarjoaa omaa pihakuulatuntia Kaivolan koulun pihalla. Voit maksaa paikan päällä käteisellä, tai ottaa käyttöösi kätevän Jumppahullun saldokortin. Huomaathan, Jumppahullun hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (Jumppahullu on 1.9.2019 lähtien arvonlisäveroton).

Kertamaksu 6,00 EUR 6,00 EUR / kerta  
5x jumppakortti 27,50 EUR 5,50 EUR / kerta Voimassa 9 kuukautta ostamisesta
10x jumppakortti 50,00 EUR 5,00 EUR / kerta Voimassa 12 kuukautta ostamisesta

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Saldokortti

Näppärä Jumppahullun saldokortti on käytössä kaikilla kantiksilla.

Saldokortti

Jokaisella Jumppahullun kantiksella on oma Saldokortti -tagi. Tagillevoidaan ladata jumppakertoja eli saldoa. Tagia väläyttämällä sinut kirjataan tunnille, ja ohjaaja näkee samalla sinun saldotilanteen.

Tagi on asiakkaalle ilmainen. Saat oman tägisi ensimmäisellä latauskerralla! Vaikkakin tagi on ilmainen, kuitenkin toistuvasti katoavasta tagista veloitetaan 5 euroa uusimisen yhteydessä.

Kirjaudu sisään