Ryhmäliikunta ja ryhmät

Ryhmäliikunta

HUOM! Jumppahullun tilitiedot ovat vaihtuneet! Päivitähän uusimmat tilitiedot jos maksat saldokortteja tilille. Löydät tilitiedot Maksaminen ja hinnat -sivulta. Voit jatkossa ostaa 5x ja 10x kortit myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta tilaamasi kortti ladataan suoraa omalle Kantiskortillesi!

Jumppahullu ohjaa erilaista ryhmäliikuntaa Salossa ja Paimiossa. Tutustu alla tunteihin alla olevan listauksen avulla ja ilmoittaudu Jumppahullun omille tunneille. Näet myös tunnit joita Jumppahullu ohjaa ryhmäliikuntakeskuksissa. Olethan yhteydessä maksamisesta ja varaamisesta suoraa liikuntakeskukseen!

Seuraavat tunnit

Voit varata paikan Jumppahullun omille tunneille ja ostaa 10x, 5x tai kertakortteja niille.

Muiden tuntien ilmoittautuminen sekä maksaminen liikuntakeskuksen omien järjestelmien kautta!

18:30

Pihakuula + Bungee!

Kaivolan koulun piha
Ilmoittautuminen päättyy 19.06.2018 21:00. Tunti näyttäisi toteutuvan, tarkista kuitenkin ilmoittautumisen päätyttyä toteutuminen!
18:30

Pihakuula + Bungee!

Kaivolan koulun piha
Ilmoittautuminen päättyy 26.06.2018 21:00. Jotta tunti toteutuu, tarvitaan vielä ilmoittautumisia!
18:30

Pihakuula + Bungee!

Kaivolan koulun piha
Ilmoittautuminen päättyy 03.07.2018 21:00. Jotta tunti toteutuu, tarvitaan vielä ilmoittautumisia!

Treeniohjelma


Jumppahullun nettisivujen varausjärjestelmä on toteutettu Treeniohjelma.net -järjestelmän avulla. Tutustu järjestelmään Treeniohjelman nettisivuilla. Järjestelmä mahdollistaa nettivarausjärjestelmän, tunneille kuittaamisen puhelimen avulla sekä verkkokaupan kautta ostettavat saldo- ja määräkortit.

Koodihullu on osa Jumppahullua.

Kirjaudu sisään