Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua Jumppahullun omille tunneille kirjautumalla sisään ja klikkaamalla tuntikortilla olevaa "Ilmoittaudu tunnille" -painiketta. Ilmoittautumisen päättymisajankohta löytyy myös tuntikortilta. Tunneilla on minimi-ilmoittautumismäärät, jolloin tunti näkyy eri tavalla. Kun ilmoittautuminen päättyy, näkyy tunnin toteutumistieto!

Voit muuttaa ilmoittautumistasi aina ilmoittautumisajan päättymiseen asti! Huomaathan, että toistuvista peruuttamattomista ilmoittautumisista poistetaan ilmoittautumisoikeus tunneille. Ilmoittautumisoikeuden takaisin saamiseksi vähennetään kortilta kertakäynti.

Ilmoittautumislinkki tuntikortilla!

Jos et näe ilmoittautumislinkkiä Jumppahullun tunneilla, sinulle ei ole vielä lisätty tarvittavia oikeuksia! Huomaathan, että sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit ilmoittautua.

Jos olet kirjautunut, eikä linkkiä näy, ota yhteyttä Samuliin sähköpostilla tai ilmoittaudu tekstiviestillä!

-

Tekstiviesti-ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tunneille myös tekstiviestitse! Tekstiviesti-ilmoittautuminen on helppoa, eikä sinun tarvitse olla rekisteröitynyt Jumppahullu.fi -sivuston käyttäjäksi palvelua käyttääksesi. Tekstiviesti on normaalin viestin hintainen.

Lähetä vain viesti JHT [TUNTIKOODI] numeroon 044 500 2083. Korvaa [TUNTIKOODI] tuntikortilla löytyvällä koodilla. Huomaathan, että tuntikoodin ja JHT -tekstin välissä tulee olla välilyönti, muuten ilmoittautuminen ei toimi oikein. Et saa paluuviestiä ilmoittautumisesta.

Kirjaudu sisään