Valmennus & yksityistunnit

Henkilökohtainen valmennus

Jumppahullu on koulutettu (Trainer4You) Personal Trainer, ravintovalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja. Sen lisäksi pitkän linjan kokemus ryhmäliikunnassa tuo näkökulmia asiakkaiden henkilökohtaisiin valmennuksiin. Voit hankkia valmennusta halutessasi kuntosalille, ravintoon tai ihan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Valmennuspaketteja on tulossa lähitulevaisuudessa, jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta valmennuksesta, ota yhteyttä! :)

Salitreeniä
Ravintoa
Hyvinvointia

Kertavalmennusta

Kertavalmennuksen avulla pääset hyvään vauhtiin. Kertavalmennuksia voidaan sopia yksi tai useampia. Kertavalmennus ei kuitenkaan edellytä pitkäaikaista sopimusta eikä seurantaa. Kertavalmennuksilla voidaan luoda sinulle henkilökohtainen ravinto-ohjelma, kuntosali tai -treeniohjelma. Ota yhteyttä ja lasketaan sinulle mukava hinta kertavalmennukseen!

Aikatauluista johtuen valmennukset Salossa tai Paimiossa niinä päivinä kun tunteja siellä on (tällä hetkellä keskiviikkoisin).

Varauskalenterissa vapaita aikoja näkyy työkalenterin perusteella, on kuitenkin mahdollista varata myös muita aikoja, ota rohkeasti yhteyttä jos haluat aikaiseen aamuun, myöhäiseen iltaan tai viikonloppuun valmennuksen!

Varaa aika kertavalmennukselle

Yritykselle
Polttareille
Kaveriporukalle

Yksityistunnit

Voit halutessasi tilata Jumppahullun vetämään yritykselle, polttarijengille tai kaveriporukalle yksityistuntia. Tuntirepertuaarista löytyy kaikkea rauhallisen kehonhuoltotunnin ja kovemman toiminnallisen treenin väliltä! Ota rohkeasti erilainen tiimipäivä!

Jumppahullulla on laaja kattaus yhteistyökumppaneita, joiden saleja voimme käyttää ja sen lisäksi mukana raahautuva äänentoistolaitteisto takaa sen, että jumppaa voi vetää siellä missä sähköä kulkee!

Kirjaudu sisään