..joulu on jo ovella

19.12.2017 09:22

2017 joulukuu vuodenkertaus

..joulu on jo ovella

Mulla on tapana selkeästi aina vuoden vaihteen tienoilla tehdä kertaus kuluneesta vuodesta. Ehkä olisi sen aika jälleen kerran. Ainakin noi päällisin puolin. Vuosi on ollut ennen kaikkea kiireinen, mutta myös täynnä isoja päätöksiä. Tuntuu tosin myös siltä, että niin on tainnut olla tässä muutkin edelliset vuodet aikamoista myllerrystä. Se on ilmeisesti mun tapa edetä :)

Mitäs kaikkea onkaan tapahtunut? Ehkä se on helpointa kerrata kuvilla.

Vuoden alku lähti liikkeelle aika vauhdilla. Show Up pyöri omalla vauhdillaan erikseen, ja muutenkin hommat tuntuivat luistavan ihan kivasti. Mitään ihmeellistä ei kuitenkaan tapahtunut vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Sitten kuitenkin alkoi tapahtumaan senkin edestä. Huhtikuussa olin vaihtamassa työpaikkaa, ja päädyinkin sitten jättäytymään yrittäjäksi täysipäiväisesti. En ole sitä päätöstä katunut hetkeäkään, vaikkakin välillä on ihan semisti stressiä.

Ja se näkyy päälle jo tällä hetkellä.

Huhtikuussa toimistolle tuli Naava, joka auttaa aika pitkälti hengityksen kanssa. Näyttöjä on asenneltu vähän joka puolelle, joten noita Raspin pussukoita on alkanut kertymään ihan urakalla.

Supertreenit oli ehdottomasti hyvä kokemus, ja ensi vuonna ollaan menossa uusiksi. Juoksuharrastus on ikävä kyllä jäänyt jatkuvan kiireen takia todella vähäiselle.

Perustin lisätoiminimen, Koodihullun huhtikuun jälkeen kun ajattelin että siitä on varmasti jatkossa hyötyä. Voisin sanoa että tuon huhtikuun alun jälkeen ollaan vaihdettu niin sanotusti iso vaihde päälle. Yhtenä huipputapahtumana oli SHIFT -tapahtuma, jossa toukokuussa vietin pari päivää.

Yrittäjäksi jäämisessä on muutama muukin hyvä puoli, nimittäin olen voinut vaan koodata ominaisuuksia järjestelmiin, joiden kehittäminen muuten jäisi totaalisen kesken. Ja siinä samassa luodaan erilaisia temppuja, esimerkiksi Kokoustilanäyttö, joka oli alun perin ihan eri käyttöön suunniteltu. Pyjamabileissä se oli Photobooth.

Häissähän oli mukana 250 vallan ihanaa ihmistä, ja NRJ:n aamutiimi tietysti :) Israelin reissu tehtiin syksyllä, ja nyt vielä viimeisimpänä, vaihdoin toimistoa.

Uusi toimisto on vallan mukava, ja siellä pääsee inspiroitumaan vallan isosti. Investoin tuohon uuteen toimistoon melkeinpä enemmän kuin silloin kun avasin ensimmäisen kerran toimiston.

Kaiken muun kiireen lisäksi olen nykyään osana Makkia Dancersseja, ja sitä kautta pääsee onneksi tekemään kaikkea mukavaa :)

Syksy on ollut todella raskas, niin henkisesti kuin fyysisesti. Tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea. Ja taas vaihteeksi ymmärtää, että pitäisi luottaa vaan itseensä. Mutta kaikesta selvitään. Kroppa vallan turhan tikissä tällä hetkellä. Harmittaa kun ei kerkeä ja olevinaan pysty lepäämään tarpeeksi. Kevät tulee olemaan vähän iisimpi, koska tunteja on vähän vähemmän.

Mukavaa joulua ja vuoden vaihdetta.

Kirjaudu sisään